Bygg- & plattsättning i Stockholm

Går du i tankarna om att renovera badrum och kök eller kanske bygga ut eller bygga nytt?

Då har du hittat rätt! Vi på Kakelgruppen har många års erfarenhet av renovering och nybyggen och kan göra allt från stort till smått.

Tveka inte att kontakta oss

Vi kommer gärna hem till er, självklart kostnadsfritt, för att diskutera för- och nackdelar och delar gärna med oss av vår erfarenhet.

kontakta oss idag

Kakelgruppen Plattsättning

har ett väldigt gott rykte i kakelbranschen och har under åren representerat Byggkeramikrådet (Instruktionsvideo för privatpersoner) och varit med på div omslag och reportage i olika inredningstidningar samt ett repotage i Dn Bostad.

Våra kunder är ofta privatpersoner men vi samarbetar även med fasta kunder som tex Fiskarheden, HB Larsson bygg och Byggbolaget i Stockholm AB.
Vi har lång erfarenhet av alla typer av material, allt från mosaik, natursten, kakel, klinker och även marakesh.

Filip Sandahl som grundade företaget har arbetat med plattsättning sedan 1990 och har
lång erfarenhet av både renoveringar och nyproduktion.

Kontakta oss idag!

Kakelgruppen Bygg

gör tillbyggnader, källarrenoveringar, puts-, mur- och markarbeten, måleri, installation av bergvärme, el samt vattenburen värme, tak och fasad, samt koordinerar el och vvs.

De flesta av våra samarbetspartner har vi arbetat med i över 10 år,  i några fall ännu längre och det innebär en trygghet för kunden då vi inte behöver anlita företag som vi inte har några referenser på, vilket i sin tur leder till effektivitet samt att tidsplaner följs.

Kontakta oss idag!