Om Kakelgruppen i Stockholm

Går du i tankarna om att renovera badrum och kök eller kanske bygga ut eller bygga nytt?

Då har du hittat rätt! Vi på Kakelgruppen har många års erfarenhet av renovering och nybyggen och kan göra allt från stort till smått.

Kakelgruppen Bygg & Plattsättning AB

Vi är ett företag som har specialiserat oss på renovering av badrum men åtar oss också totalentreprenad vid större och mindre renoveringar. Vi har lång erfarenhet och samarbetar sedan länge med alla de yrkesgrupper som behövs vid en entreprenad. Dessa underentreprenörer har vi omsorgsfullt valt ut. De har, precis som vi i Kakelgruppen, den höga ambitionen att alltid leverera ett slutresultat som leder till att vi kan lämna en "nöjd kund garanti" på våra utförda jobb.
Titta gärna igenom vår hemsida där vi visar många objekt, både före och efter renovering. Vi har mängder med goda referenser som vi samlat på oss genom åren och har glädjen att ofta få utföra arbete hemma hos kunder som vänder sig till oss och vårt företag, år efter år.

Vi kommer gärna hem till er, självklart kostnadsfritt, för att diskutera för- och nackdelar med ert tänkta projekt och dela med oss av vår samlade erfarenhet. Ofta går det att med vår rådgivning hitta bättre lösningar som också kostar mindre att utföra.
Då vi själva har ett inredningsintresse och alltid vill vara uppdaterade när det gäller färger, mönster och material kan vi, om ni så önskar, komma med förslag till stöd för er egen grundidé. Vi samarbetar också med inredningsföretag som vid både större och mindre entreprenader gärna hjälper till med förslag och ritningar till ett överenskommet pris.
Vår ambition är att lämna ett fast pris, i den mån det är möjligt, och självklart använder vi skriftligt avtal för att skydda alla parter.
Kakelgruppen har funnits sedan år 2000 och har Byggkeramikrådets behörighet.
Kakelgruppen är ansvarsförsäkrad i Länsförsäkringar.

Läs mer om våra tjänster